Particulieren
................................................................

Wandel coaching

Wandelen jij graag? 
Kan jij ook genieten van de rust die de natuur te bieden heeft?
Heb je soms te weinig tijd om te kunnen genieten van deze 'eenvoudige' dingen?
Heb je daarnaast ook bepaalde vragen, waar je een oplossing voor wil definiƫren?

Een wandelcoaching combineert de rust van de natuur
met de inzichten en bewustwording 
van een coachingsessie!

Je kan wandelcoachings als een aparte of eenmalige sessie plannen, voor als je een specifiek probleem wil doorspreken of even afstand wil nemen van je dagdagelijks leven of werk. Maar ook op-een-volgende coachingssessies, die nodig zijn om een bepaald thema te doorworstelen, kunnen we al wandelend doorbrengen. 

'Buiten zijn' in de ongerepte natuur heeft een uitermate positief en ontspannend effect op ieder van ons als mens ...
De natuur heeft een overweldigende zuiverende kracht, zowel wat betreft de zuiverheid van de lucht, als wat betreft onze gedachten en gevoelens. Door in de stad te leven en/of te werken, zijn we vaak vergeten wat de natuur ons te bieden heeft. Tijdens een wandel coaching maken we volop gebruik van de rust, de kalmte, de eenvoud en de schoonheid van de natuur om onszelf en de situaties waarin we verzeild geraken door een andere bril te bekijken. Het is soms opmerkelijk hoe snel we de antwoorden op bepaalde hersenbrekend vragen hebben gevonden en hoe levensveranderd die antwoorden wel niet kunnen zijn!

De locatie van People Coach wordt omringd door 2 prachtige natuurgebieden, wat zich dan ook uitermate leent om de natuur als bijkomende tool in een coachingstraject in te zetten. Daarnaast bevinden er zich hier meerdere 'heilige' plekjes, waar de stilte en de schoonheid van de natuur onze ontwikkeling en inzicht maar al te graag een extra zetje in de rug geven. 

 terug

                                                        webdesign by [ imaxx ] - © 2008 - www.peoplecoach.be