Bedrijven
................................................................

One step coaching

Staat u voor het nemen van een beslissing met een grote financiele en menselijke impact? 
Heeft u nood aan een onafhankelijke en objectieve sparring-partner? 
Wil u graag even brainstormen over de manier waarop u deze beslissing best uitvoert? 

Dan is een one step coaching de oplossing voor jou !!!

Des te hoger u klimt in de organisatie, des te meer u geconfronteerd wordt met het nemen van moeilijke beslissingen, die zowel financieel als menselijk een zware impact kunnen hebben. Onze ervaring geeft aan dat deze beslissingen op zich, vaak niet de meeste weerstand opwekken bij de medewerkers, maar wel de manier waarop deze al dan niet worden gecommuniceerd en doorgevoerd. Als leidinggevende, directeur, lid van het management team is het daarom soms erg belangrijk om heel doordacht met bepaalde beslissingen om te gaan! Zeker in tijden dat het hebben van een gemotiveerde en gedreven equipe een van de belangrijkste troeven is die een bedrijf in handen kan hebben. 

People Coach combineert met veel plezier het natuurlijke kader van haar locatie met de inzichten en analyses, die u tijdens een coachingsessie mag verwachten. Vaak is het ongelofelijk wat de rust en de natuur bij de mens teweeg kan brengen. Eigenlijk zou elke leidinggevende voor het nemen van moeilijke beslissingen zich best terug trekken in de rust van de natuur. Door fysiek afstand te nemen van uw dagdagelijkse werksituatie en de druk en stress die daarmee gepaard gaat, creƫren we al een heel andere manier van denken. 'Out of the box' denken wordt plots veel makkelijker en vanzelfsprekender.

Wanneer dit gepaard gaat met de objectieve en kritische vragen van een onafhankelijk derde, krijg je de ideale mix om de best mogelijke beslissing te nemen en uit te voeren. 

Tijdens een one step coaching kunnen alle thema's behandeld worden die tijdens een 'gewone' coaching ook aan bod kunnen komen. We merken echter dat deze aanpak ideaal is voor het definieren van de best mogelijke beslissing in een moeilijke situatie. Iets waar u als leidinggevende, directeur of lid van het management team wel vaker mee geconfronteerd wordt. 

 Thema's geadresseerd kunnen worden zijn:
* oplossingen zoeken voor moeilijke professionele vraagstukken
* analyseren van lastige management situaties
* bespreken van specifieke leiderschapskwesties (ontslag / reorganisatie / ...)
* definieren van een (nieuwe) strategie en de impact hiervan op uw organisatie
* objectieve feedback krijgen over bepaalde ingewikkelde situaties

Aangezien tijd vaak ontbreekt in ons professionele leven, werken wij met eenmalige sessies voor deze dienst, waarvan we de duur op voorhand samen bespreken.  terug

                                                        webdesign by [ imaxx ] - © 2008 - www.peoplecoach.be